Deelnemer worden

Deelnemer worden

SGRZ is dé garantieregeling voor de zakelijke markt. Ben je een aangesloten deelnemer? Dan bied je zakelijke reizigers garantie op vooruitbetaalde reissommen en voldoet jouw reisorganisatie aan de wettelijke richtlijn op pakketreizen. Onze garantieregeling is er ook voor
de verkoper/bemiddelaar van samengestelde reizen of pakketreizen van een SGR-touroperator.

Reisondernemingen met een deelname aan SGRZ bieden zakelijke klanten bescherming tegen faillissement en verbeteren zo de kans op een hogere conversie en omzet.

Wat zijn de kosten voor deelname aan SGRZ?

De aanvraagkosten voor deelname aan SGRZ zijn afhankelijk van de omzet van jouw reisonderneming. Vraag je tegelijkertijd het deelnemerschap aan van SGR en/of Calamiteitenfonds? Dan krijg je korting op de aanvraagkosten.

Welke bijdrage betaalt de klant aan SGRZ?

SGRZ brengt een bijdrage van € 5 per persoon (maximaal € 50 per boeking) in rekening. Voor SGRZ Retaildekking geldt een bijdrage van € 1,25 per boeking.

Aanvraagformulier SGRZ

Wil je met jouw reisorganisatie deelnemer worden? Vul onderstaand formulier in. Na ontvangst van jouw gegevens nemen wij contact met je op. Lees ook de informatie beschreven in onze Statuten en het Deelnemersreglement. Ben je al SGR-deelnemer? Neem contact met ons op.

    Door het aanvinken van dit vakje ga je akkoord met de privacyvoorwaarden en de verwerking van de gegevens zoals beschreven in de privacyverklaring: https://www.sgrz.nl/privacyverklaring/